PDA

View Full Version : Skype using dialup



Jaybee
22-09-2005, 08:19 PM
Does anyone use Skype on dial up with Win 98 se. What sort of results do you get ?

bartsdadhomer
22-09-2005, 08:44 PM
very unsatisfactory on dialup, poor results

Dusty
22-09-2005, 08:46 PM
Haven't been able to get Skype to run properly on anything but XP

Robby
22-09-2005, 09:13 PM
gidday,

I'm afraid skype is only goood for windows 2000 and xp, bit I found
it works really well on dailup.


cheers,

robby

Bazza
22-09-2005, 09:14 PM
I am using Skype on Win98se. It works fine. Although I use ADSL, I frequently speak with another person, who is on dialup. The quality is excellent.

I was aware that Skype was not recommended for W98, and checked the forums on the skype.com site. Some users at that time (some months ago) said it worked fine on W98, but maybe not for the later Skype versions.

The version I installed then was V 1.1.0.61, which works fine. Each time I start Skype, there's a nag window to 'Update' to the latest V 1.3.0.67.. I have declined that as the present version is fine.

You'll fine information about this in the forums on the skype.com site.

zqwerty
22-09-2005, 09:35 PM
Have a look at this:

http://www.freshtel.net/help/faq/#systemrequirements