PDA

View Full Version : Trade Me



frossy13
20-08-2005, 09:40 PM
Can't connect is it down? Trademe.co.nz
Somebody have a try for me please

bob_doe_nz
20-08-2005, 09:43 PM
Working fine here

Prescott
20-08-2005, 09:47 PM
hmmm i was just going to ask aswell, because it doesnt seem to work for me.....
im on xtra dial up, what are you on bob?

Prescott
20-08-2005, 09:52 PM
working for me now though.

0_o_0
20-08-2005, 09:53 PM
Not working here either (using xtra adsl). Interestingly it happened around the same time last year as well :/

http://forums.pcworld.co.nz/showthread.php?t=48291

bob_doe_nz
20-08-2005, 10:07 PM
hmmm i was just going to ask aswell, because it doesnt seem to work for me.....
im on xtra dial up, what are you on bob?
Quicksilver ADSL

SonicNZ2
20-08-2005, 11:02 PM
TradeMe posted a couple of announcements earlier tonight.....
http://www.trademe.co.nz/announcement.asp

20 August - 8:45 pm: Internet problems
There appears to be a network problem between our ISP and Xtra. We have extended all auctions closing soon while the problem is investigated.

We apologise for the inconvenience.

20 August - 9:25 pm: Internet problems - update
Our ISP is currently experiencing some technical issues. Service has been restored to most users, however there may still be some intermittent problems. They hope to resolve these very shortly.

We apologise for the inconvenience.