PDA

View Full Version : 0x277b DC++ error



zobufeja
18-07-2005, 04:35 AM
my DC settings seem ok, interet conection too, but the when i try to connect to any hub, it conects and most of the time disconects soon afterwards and shows this error.
Can anybody please help me ?
if some kinda specs(CPu, RAM) of my PC are needed to solve the problem can you add those too
P.s. i am not a total noob a this, but just got a new interent conection and PC and this error, before i have used DC a lot but nver had this kinda problem.

Laura
20-07-2005, 03:16 AM
Welcome to Press F1.

I can't answer your question, but will bump you back to Page 1.

Myth
20-07-2005, 09:19 AM
First off ... you could help us by letting us know what specs your computer is, what O/S you are using, who you are connected to (ISP), what kind of hub are you using.. routers... any other hardware to do with internet connection