PDA

View Full Version : RAM



JJJJJ
10-07-2005, 07:54 AM
I have an Asus K8N-E deluxe motherboard.
Will it run DDR 500 Ram ? The manual lists DDR 400 for the board, but DDR 500 was not available when it was printed. So ?

Speedy Gonzales
10-07-2005, 09:20 AM
It might work but at 400 speed.

memphis
11-07-2005, 04:16 AM
Go to your mb website and see if they have any info there or updates for your mb.

Ask a computer shop that sells it if it will.

Give it a try in the shop if it does sweet. :thumbs:

:2cents: