PDA

View Full Version : problem getting logged in to Firefox



Sultan_Emerr
18-04-2005, 03:33 AM
Has anyone else encountered a problem getting logged in/booted up to your homepage. Ever since I updated the program I keep getting error/alert messages that ..."...unable to find http://whatever.com" (eg).
Updated wifes pc and get similar message.

Sultan_Emerr
18-04-2005, 03:52 AM
Sorry, but couldn't find an edit button, and I wanted to add:
Note: IE and Opera open normally.
FireFox can't find any URL at execution/boot

mzhao
18-04-2005, 07:46 AM
Do you mean something like this happens?

You start Firefox
Firefox tries to load the start page
Firefox returns a "Page Not Found" or similar error

Check your proxy settings for Firefox against the ones in IE and Opera. Does any other URL work? And what is your start page? If it is Firefox Start, it should work just about all the time.

kjaada
18-04-2005, 08:29 AM
What did you update to ? 1.0.2 was a bit prone to bugs although I have not
seen this prob mentioned as one of them and mine loaded my home (not firefox home) page ok.You could try 1.0.3

FrankS
18-04-2005, 03:52 PM
Suggest go to
Tools | Options | General | Home Page , change location(say blank page). Check if new location works, then go back to the location you want, check location is correct, it may have an error. IE has a habit of playing this trick if you try to open a page using Netscape when it needs IE.

Sultan_Emerr
18-04-2005, 04:52 PM
Thanks to all who replied.
.
After several reboots and tweaking , system seems to be working.
Haven't seen error msg again.

Will post back if it pops it's ugly head again.

Thanks again for all the help.