PDA

View Full Version : 7 in 1 usb card



Ron Keilty
03-11-2004, 05:32 PM
I seem to have lost the use of my 7-in-1 card reader. The hardware no longer responds and the drive letters have gone from my system. I suspect it may have happened when I installed some Kodak software and plugged in a usb cable to transfer some photos. I can't be sure but I no longer have use of my drives. I am not sure how to go about getting them back, short of unplugging the device and then reinstalling it. Anyone got any ideas?
Ron Keilty

Spacemannz
03-11-2004, 05:35 PM
Is this card reader USB 1.1/2. Internal or external??

Also, what else have u got thats USB?? ie: Scanner/mouse/printer?

Ron Keilty
03-11-2004, 07:08 PM
Hi,
Thanks for you reply. It is an internal usb 2.0 drive. My other USB devices are scanner, printer and mouse. These all worked happily together up to now. Hope this helps.
Ron

Spacemannz
03-11-2004, 07:12 PM
This sounds like mine. I use an apacer 7-1 USB 2 internal card reader.

The only thing I can think of is, one of the connections on the inside going to a header on the mobo, may have come off??

I would check the connections on the mobo, just to be sure. And u did install the drivers/and icons from the CD, if this is the reader u have didnt u??

Peter H
03-11-2004, 07:25 PM
Unplugging and reinstalling would be the easiest way to go.
Bye

Ron Keilty
03-11-2004, 08:06 PM
Thanks again. The reader came already installed and has been working.
I think I will just get inside and check the plugs, unplug and reinstall if necessary.
Cheers
Ron

Ron Keilty
03-11-2004, 08:07 PM
Thanks, I think I will do just that.
Cheers
Ron

Ron Keilty
04-11-2004, 11:46 AM
Just thought you would like to know for future ref. that unplugging and replugging the device fixed the problem!
Tks for your input
Ron

Ron Keilty
04-11-2004, 11:46 AM
Just thought you would like to know for future ref. that unplugging and replugging the device fixed the problem!
Tks for your input
Ron