PDA

View Full Version : Customise function buttons



harding
29-09-2004, 03:56 PM
Does anyone know how, or if there is software available, to customise function buttons for text, ie I have to repeatadly type in 3 and 4 word sentences and it would be nice just to hit F5. Running XP on P4.

Spacemannz
29-09-2004, 04:04 PM
It depends on what program youre using why u have to type the same 3 - 4 sentences in everytime. Some keyboards come with software, so you can configure the F keys. So what software/program r u talking about exactly that u use??

harding
29-09-2004, 04:23 PM
Access via Visual Basic - would be handy in Excel to.

harding
29-09-2004, 04:28 PM
More info - back in DOS days and using dbase IV it had a Set Function command and you could type in whatever you wanted to happen