PDA

View Full Version : Task manager



jase12
20-08-2004, 10:30 PM
Hmmm, Dont know why but now when i use task manager i am missing the tabs along the top of the box!! Dont know how i have done this, would really like 'em back.. :)
Any ideas please? Wasnt kean on useing sysytem restore for such a little thing.

johnboy
20-08-2004, 10:50 PM
Bring up task manager and click on view then select columns and just tick which of these you want showing.
hth

godfather
20-08-2004, 10:51 PM
Just double click in the outer frame of Task Manager

Sounds like its in "tiny footprint" mode

jase12
21-08-2004, 09:42 PM
lol...yip there it is!! Thanx very much!! Hope there is sum way i can be of help to you one day!! Although...i doubt it...
But..may sunshine and happiness be with you for all time :) Jase