PDA

View Full Version : Configuring mailwasher for a Yahoo account



Billy T
07-07-2004, 04:10 PM
Hi Team

I want to use mailwasher to screen a Yahoo account, but I am a little baffled as to what type of account it is. MW offers the options of Hotmail, IMAP, AOC and POP3 (which I am sure it isn't).

So which of the first three is it?

Cheers

Billy 8-{)

godfather
07-07-2004, 05:01 PM
My Yahoo account is POP3.
It has to be, as I also clear it with Eudora 6 (got to love that spam filter in Eudora!)

Billy T
07-07-2004, 11:17 PM
Thanks Godfather. Just to be difficult, Yahoo doesn't follow the normal POP3 format but I used my noodle in the end and had a peek in the help files.:8}

All up and functional now with mailwasher clearing the decks nicely.

Cheers

Billy 8-{)