PDA

View Full Version : Yahoo / Trillian question again



beetle
28-06-2004, 12:06 AM
i have for i dont know how long not been able to connect using yahoo - messenger through Trillian.

did an update of yahoo through yahoo and can now connect through yahoo, but still no joy through Trillian .

am i missing a vital patch or something? or is yahoo not compatible with yahoo any more?

last time i asked this Jen C helped me.

ho hum

beetle

beetle
28-06-2004, 12:11 AM
sorry people just had another look and found it this time.....sigh.

why it didnt pop out at me before i dont know.....

apologies.

beetle

Jen C
28-06-2004, 12:12 AM
Hi Beetle

There is a new patch available for this issue - here (http://www.trillian.cc/support/20040624.php). Visiting Trillian's homepage often shows what current issues they are (if any) having with IM servers.

Grab the patch for the free version that you have. :)

beetle
28-06-2004, 12:14 AM
thanxs Jen..... :8}

i just found it.....

must of had my eyes shut i couldnt find it before.....


may be time for zzzzz now i think.

beetle