PDA

View Full Version : PressF1 Emoticons



Ron24
30-03-2004, 04:05 PM
I cannot get the PressF1 emoticons to come up in a message. The window opens and shows them, but I can't get the B......s to move, help required..Ron..

_david_
30-03-2004, 04:11 PM
hi,

what do you mean by not being able to get them to move? you don't drag them into the message you "type" the icon eg. : ) = :)

is that what you are after?

dave.

Ron24
30-03-2004, 04:14 PM
Thanks Dave that is the problem. Was fooled by having a programme in that just needs a click and the emoticon appears.
Thanks for the help Ron..