PDA

View Full Version : smartdraw



yingxuan
16-03-2004, 06:43 PM
Hi
Im using smart draw to draw flow charts
Im really have trouble using it

I want to make it there is a large gap between each boxes and make them connect.
I can't find the option and tool to link the two rectanges

I want make that so that it looks like this

|------| - - - - - - - - - - -|----------|
|____| |______|


I cant seem to make a gap between the two boxes.Smart draw will only connect the rectange when they are real close together.HElp!

Murray P
18-03-2004, 12:31 AM
Bump

yingxuan
18-03-2004, 02:21 AM
?

karent
18-03-2004, 09:04 AM
This might help:
http://www.corporateangels.com/smartguide1.htm