PDA

View Full Version : CD-R



Ron24
14-03-2004, 10:16 AM
Having solved the problem of adding to CD-RW discs, with the help of PressF1. I now have a surplus of CD-R discs and would like to format them, can this be done?.
I have Nero5.5 using XPpro..
Any help appreciated Ron..

godfather
14-03-2004, 10:20 AM
CD-R or CD-RW?

Ron24
14-03-2004, 11:55 AM
Hi, I want to format CD-R discs and reuse them..Ron..

Peter H
14-03-2004, 12:24 PM
Not possible - CDr's are a write once only medium - CDrw you can format and re-use.
Bye

Ron24
14-03-2004, 04:22 PM
Many thanks Peter, will now stop trying..Ron..

drcspy
14-03-2004, 05:04 PM
lol......it's a learning curve