PDA

View Full Version : Action Cancelled boxes apperating on webpages



John W
13-03-2004, 01:12 PM
For some reason, Action Canelled boxes are appearing on webpages, can anyone suggest why this is occuring. Most pictures are there, like on http://xtra.co.nz/home beneath HELP a small box with a red X appears with Action Cancelled alongside.

IE6, winxp.

Thanks....John.

robsonde
13-03-2004, 01:19 PM
this is because the web vrowser cant find the file to go in that box.

this might be due to add blocking programs?

do you run kazza lite?

John W
13-03-2004, 01:38 PM
Well, yes I do, what does Kazza Lite have to do with this?

Im curious...

robsonde
13-03-2004, 02:38 PM
kazza lite comes with a host file...... did you install that?

the host file blocks many add servers and so give the "action cancelled" that you talk about.

jerseygirl64
27-01-2005, 04:47 PM
i am having same problem, i had installed kazaa lite but uninstalled i have the following host files how do i fix this so i can access sites?

i have a hosts in c:\windows but it doesn't have anything in the file
however i do have 2 a hosts and a hosts.bak in c:\windows\system32\drivers\etc and they both have this in it

#
# Kazaa Related
127.0.0.1 www.altnet.com
127.0.0.1 search.kazaa.com
127.0.0.1 www.kazaaplus.com
127.0.0.1 ssa.kazaa.com
127.0.0.1 ssm.kazaa.com
127.0.0.1 www.cydoor.com
127.0.0.1 ads.kazaa.com
127.0.0.1 www.bullguard.com
127.0.0.1 www.certifiedkazaa.com
127.0.0.1 puma.kazaa.com
127.0.0.1 www.bns2.net
127.0.0.1 www.bns1.net
127.0.0.1 www.rgs2.net
127.0.0.1 www.rgs1.net
127.0.0.1 www.cms2.net
127.0.0.1 www.cms1.net
127.0.0.1 cys3.net
127.0.0.1 cys2.net
127.0.0.1 cys1.net
127.0.0.1 www.kapsules.org
127.0.0.1 images.kazaa.com
127.0.0.1 desktop.kazaa.com
127.0.0.1 http://desktop.kazaa.com/us/kmdstart.htm?country=us&client=kmd&ver=260
127.0.0.1 www.altnetp2p.com
127.0.0.1 alpha.kazaa.com
127.0.0.1 shop.kazaa.com
127.0.0.1 www.bonzi.com
127.0.0.1 www.brilliantdigital.com
127.0.0.1 www.b3d.com
127.0.0.1 media.altnet.com
127.0.0.1 dev.bde.com.au
127.0.0.1 update.kazaa.com
127.0.0.1 bravo.kazaa.com
#END of Kazaa Related


please help as this is affecting some game sites i go to

robsonde
27-01-2005, 05:00 PM
just use a text editor like notpad and edit the host file so that the only line in it is....


127.0.0.1 localhost




then re-boot.

that should fix it.

jerseygirl64
27-01-2005, 05:20 PM
thank you ever so much the site is working now.

so glad i found this site.

FoxyMX
27-01-2005, 05:25 PM
You can delete everything in the hosts file (not the .bak one) in this location:
c:\windows\system32\drivers\etc

to what robsonde has said, ie leave only:

127.0.0.1 localhost

Be sure to click the drop down box and choose All Files when saving so that Windows doesn't add a .txt extension as the hosts file has no extension.

jerseygirl64
27-01-2005, 05:28 PM
again thank you that seems to have fixed another problem i was having with transferring of pages i would get a message saying page not found and dns server problems but that seems to be gone also.

tweak'e
27-01-2005, 06:10 PM
jerseygirl64.......

what is a bit of a worry is WHY any of those sites that where blocked by your host file would stop you accessing the site you wanted. none of the sites listed are ones you generally would want to go to. i suspect your proberly infected with somesort of spyware, as you where blocking it accessing its home site some web pages may not work correctly.

if i remeber correct you can select "use friendly error mesages" in IE optoins to cut out the messages.

jerseygirl64
27-01-2005, 11:51 PM
tweak'e

that host file i posted was the host.bak file not the hosts file i edited the one i edited had a whole slew of files listed. i have spybot s&d and adaware installed on computer so i think one of them might have done something, or it could have been left over from when i had installed kazaa lite then uninstalled it.

but like i said what ever it was its fixed now.