PDA

View Full Version : Installing XP Pro



Pacifier
26-02-2004, 10:13 AM
Hi all,

I have brought a copy of XP Pro from a friend, he built a PC and thought he wanted XP pro but decided against it and has 2000. It has never been installed on any machine. I currently have XP Home on my machine. Can I use this to upgrade Home to Pro or will I need to do a complete reinstall.

Thanks for your help

Sb0h
26-02-2004, 10:29 AM
If you do a Google Newsgroups search you will find there are some issues with using the retail version of XP Pro to upgrade a Home edition. It can be done but you may find some drivers don't work. It is probably safer and you will get a better installation if you back everything up and perform a clean install of XP Pro.

AL...
26-02-2004, 11:14 AM
Blackviper (http://www.blackviper.com/ )
Try that link for all thing's XP. Dont be put off by the name.

Al.

dwnz2003
26-02-2004, 03:52 PM
My dell machine came with MS XP Home and i upgraded it to XP Pro. No problems took about 5mins on a 3ghz machine.