PDA

View Full Version : IPCONFIG & PING



Chemical Ali
31-01-2004, 06:11 PM
Previously when I have run either of these via Start/Run the details have displayed and stayed in window on screen -- for some reason now when I try it to test machines on network are communicating correctly the results don't display and the command prompt window instantly disappers from screen?
What is going on??!!

cyberchuck
31-01-2004, 06:22 PM
Windows 9x/Me:
Navigate to C:\Windows\
Right Click on Command.com > Properties
Program (tab)
Take the tick out of Close on Exit

Else you can run 'command' from the Run line and then just type "ping machine" in there.


CyberChuck

MrBeef
31-01-2004, 06:45 PM
even if you untick close on exit for command.com its just for command.com not ping.exe or whatever so you'd have to goto ping.exe and untick it

piva
31-01-2004, 07:21 PM
When yo go to the START>run. enter "command.com" and then you get the DOs window. IPCONFIG and PING work normally there.