PDA

View Full Version : no bindings on ICS



MrBeef
02-12-2003, 09:58 PM
Hi, my friend and I have setup a network, we can ping each other and all.

Now when i goto add ICS this installs fine, i don't create a client disk, for 2 reasons;
a] my floppy drive does not work properly at the moment
b] we have setup the DNS on his computer and the DNS Servers for xtra.

When i goto the protocols in Network for "internet connection sharing -> dial-up adapter"

there are no bindings. and a couple of days ago when i was networking my cousin ICS worked.

we both run win98se.

MrBeef
02-12-2003, 10:30 PM
hello...? help

tweak\'e
02-12-2003, 10:33 PM
http://www.practicallynetworked.com/sharing/

MrBeef
02-12-2003, 11:28 PM
Okay, that sorta helped, but didn't.

When i networked with my cousin, the Tcpip for dialupadapter had shared on it, and the tcpip for lan had home on it.

it doesn't have that on it now.

MrBeef
03-12-2003, 01:34 AM
problem solved. I did a search on my comp for ics, then deleted it ( then accidently on empty recycle bin)

so got everything to do with ics off mates comp and then installed ICS again and it worked.

RAA RRAA