PDA

View Full Version : Media player adding Radio stations??



beetle
28-11-2003, 04:10 PM
if i know the details of the station how can i check if it is net capable? to play on media player????

i search and it gives me heaps of overseas ones, can i not get NZ ones on it???

first attempt at this so am really lost....
hohum, not meant to fiddle around i see

beetle

Scouse
28-11-2003, 04:30 PM
Ho beetle
try this for sheer plesure - no adverts......
Cool Blue (http://www.coolblue.co.nz)

beetle
28-11-2003, 04:40 PM
yeah i been listening that what made me look at media player to see what other stations it had, and cant seem to add any.....

and um yeah not sure about it though been on mute to much when phone keeps ringing interupting my listening....
may grow on my i guess,
i tend to go for Shania Twain and Queen more, or the Corrs... i do like celtic music though....

so yep....

interesting....

doesnt help me understand how to add it or any others to media player...
?:|

beetle

beetle
28-11-2003, 04:41 PM
oh yeah and how do i get rid of all the crap ones already on there????

beetle

Martina
29-11-2003, 09:07 AM
Any comments on the legality/ethics of recording stations which b'cast on the Internet?? Note: this is recording without using p2p software.

Thanks

M...

stu140103
29-11-2003, 10:56 AM
> oh yeah and how do i get rid of all the crap ones
> already on there????

If you are talking about under the "radio Tuner" tab then I do not think you can remove them (you cant in WMP 7.00 as far as I am aware)

But if you are talking about any media (eg video or sound) on the "media library tab" or "now playing tab" then yes you can.

stu140103
29-11-2003, 11:00 AM
> doesnt help me understand how to add it or any others
> to media player...
> ?:|

If you are talking about adding a NZ Radio stations to the "radio Tuner" tab I donít think you can :(