PDA

View Full Version : The "A" Bug?



Mzee
21-10-2003, 09:53 AM
Some time ago my brother complained that his computer, AMD K6, Windows ME, was placing random "A"'s on his document when using Word.
I didn't take much notice.

Yesterday I was on a Celleron 1.7 with Xp, using a Data base which I have used for years, when all of a sudden the keyboard lights flickerd on & off, & a string of "A"'s appeared on the screen.
After that everything was normal.

Any ideas? :)

John Grieve
21-10-2003, 10:43 AM
Faulty keyboard? Can you find another keyboard to try?

godfather
21-10-2003, 10:51 AM
Certainly sounds like a hardware problem, perhaps a connection.

Mike
21-10-2003, 08:43 PM
Give the "A" key a short shap tap.

Mike.