PDA

View Full Version : PCWorld Plus Demo THPS4demo



MrBeef
20-09-2003, 03:58 PM
i decided i'd install this game and after installation and reboot i went to play it, it goes into fullscreen mode and then blank screen and then it performs an illegal operation..heres the details if anyone can understand it.

for my video settings i use Low and thats about it.

SKATE4DEMO caused an invalid page fault in
module SKATE4DEMO.EXE at 0197:0041e21f.
Registers:
EAX=00000000 CS=0197 EIP=0041e21f EFLGS=00010212
EBX=00000000 SS=019f ESP=00e1f88c EBP=ffffff8b
ECX=000001e0 DS=019f ESI=00000004 FS=304f
EDX=00000280 ES=019f EDI=ffffff89 GS=0000
Bytes at CS:EIP:
8b 08 6a 16 50 ff 91 cc 00 00 00 a1 68 2d a4 00
Stack dump:
00566b9c ffffff89 00000000 00000000 00000000 00000000 0041e73b 00000280 000001e0 004d8890 01fccd40 aa37aeae 00000000 bff7e184 42c80000 00e1f91c

promethius
20-09-2003, 05:29 PM
Uninstall and re-install. Also read the readme.

MrBeef
21-09-2003, 01:45 PM
i have done that, it still does the same error

godfather
21-09-2003, 02:02 PM
How does your system stack up against the minimum specs needed?

It sounds like a major incompatability, the main program is trying to address resources that don't exist.

MrBeef
21-09-2003, 02:51 PM
ystem Requirements
================================================== ================

- Windows 98/ME/2000/XP
- 800 MHz Pentium III or better
- 256 MB of RAM
- GeForce 2 video card, Radeons, or similar
- 32MB of video memory (VRAM)
- DirectX 8.1 or higher
- 490MB hard drive space


min are Win 98 .. AMD DURon 900 mhz
192 mb ram
3D Prophet 4000xt 32 meg (GF2 mx 200 equvalient)
Dirext x 9
1 gig of free space

mick2
21-09-2003, 04:07 PM
Hi same here, I uninstalled it and reinstalled, still not working I get same error report as you do. Has anyone got the game to work?
mick

MrBeef
22-09-2003, 11:56 AM
hm weird indeed

is it just us? or anyone with the PCWorld Plus disk?

mick2
22-09-2003, 09:00 PM
Hi I e-mailed PCWorld inquiring if there was any known problem with the free game on the disk , but haven't heard back as yet.
Mick

mejobloggs
22-09-2003, 10:38 PM
my game went fine, no problems.

Otago_Jas
22-09-2003, 11:59 PM
did you notice that your ram is lower than that specified as minimum to actually run the game? Just curious :)

kiki
23-09-2003, 12:11 AM
You've updated to the latest video drivers for your card??

Are you running it from the original game cd?? That looks like the kind of error it would give with a bad copy. If you were running off a backup, you should try CloneCd's 'Hide Cdr media'.

MrBeef
23-09-2003, 03:25 PM
kiki, this the Demo from the PCWorld Plus CD.

Yeh i have the latest drivers version 16.055.