PDA

View Full Version : Media Player 9



help_me
18-05-2003, 05:16 PM
HI
I recently upgraded my media player to media player 9
but now when i play songs or videos. the sound is very slow and jittery(stops & starts) what can i do

i am using windows 98se

thanks

Chilling_Silently
18-05-2003, 05:27 PM
WMP9 uses more CPU power and overall system resources.

I can only suggest you look into WinTasks 4 (If you're keen I have a download Link of a fully working version) which will let you specify the priority for WMP9

Otherwise, Upgrade your PC perhaps (What are your system Spec's?)

Cheers


Chill.

metla
18-05-2003, 05:31 PM
could also try changing the option for media player to use video accleration.

rsnic
21-05-2003, 12:18 PM
you can still use the old mediaplayer, its called mplayer2.exe, just search your harddrive for it. Don't recommend Media Player 9, its painfully slow on my athlon 1800+, takes about 30s before it opens a file once you click on it

B.M.
21-05-2003, 03:29 PM
Something odd here!!!!!

My old 225mmx only takes 9 secs from desktop to fully open and 3 seconds between stopping a track and having a new one start.

Have I missed something, mhz’s now faster than ghz’s? :^o

Tony S.
21-05-2003, 08:42 PM
I also have recently up-graded from MP7.1 to 9, and find it a piece of the proverbial. Any song over 192 bitrate it won't play clearly, is sluggishly slow and sometimes the visualisations won't even show, much less play. I am also running Win 98se, 500 mghz and 183 mg ram. Media Player 7.1 used to run fine, even if it was slow, so I am interested in comments on this thread as well. Any comments welcome.