PDA

View Full Version : dial up connection box



starfish
21-04-2003, 04:41 PM
I have home xp.
How do I load my dial up connection box to appear on my internet connection so I don't have to connect to the internet via email.

I know it is simple but just can't remember ...

Pheonix
21-04-2003, 05:01 PM
Right click "My network places" and select properties. Right click&hold and drag your connection to desktop, release mouse. Left click on "create shortcut here" and you will then only have to double click to connect to internet without mail or explorer first.

starfish
21-04-2003, 09:42 PM
Thanks, all done and working!