PDA

View Full Version : OE & Hotmail Woes...



stu140103
18-03-2003, 06:44 PM
Hello every one

I am having problems with OE & Hotmail.

I have two hotmail accounts on 2 different identities.

The 2nd identities I am having problems with.

Hotmail in OE keep asking me for username & password even after I click on ok (see screen shot http://lvcac.orcon.net.nz/press_f1/OE_&_hotmail_problems.jpg) it just keep on asking me for it!!!!

(I have checked the box so my computers can remember the password.) & I have retyped my password lots of times

Does any one know why this is happing?????

HELP Please!!!!!!

stu140103
18-03-2003, 08:51 PM
**Bump**
Can some one please help me

Jim B
18-03-2003, 09:13 PM
Try deleting the account and setting it up again.


Check this info from MS Here (http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;q264672) as well

stu140103
18-03-2003, 09:33 PM
> Try deleting the account and setting it up again.
>
>
> Check this info from MS
>
> Here (http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=k
> ;EN-US;q264672) as well

Thank you for reply to your post.

I have try that a few times :( still the same problem.

I am running Win ME & OE 5.5

also one else have any ideas??

stu140103
18-03-2003, 11:45 PM
I can see that either no one likes me :( :( ;) if that is the case just say!!
or no one know how to fix my problems????

Rod J
19-03-2003, 01:12 AM
Can you log onto that second account via your web browser?

Also, try deleting the .pwl files in your Windows folder. I've had to do that from time to time when I've had problems like this. Sometimes one of these password files becomes corrupted. They are recreated when you enter the passwords afresh.

Cheers,
Rod.