PDA

View Full Version : Front side bus speeds



jason
03-03-2003, 08:01 PM
Can anyone inform me as to what setting to set the jumpers on a
K7VM2 asrock motherboard using 512Mb DDR266 Ram and a Duron 1.3G CPU. Do I need to set them? A lesson would be great Why are there two FSB speeds (200/266 MHz).

IanJ
03-03-2003, 08:39 PM
From memory, I think you will find that the FSB is set with the correct jumpers for the CPU that you have. If not set it to the higher of the two rates.

Ian

tweak\'e
03-03-2003, 09:23 PM
durons have only a 200mhz fsb (2x100) so set the fsb to 200 (normal default setting) athos use 266.