PDA

View Full Version : yahoo toolbar



wyndra
13-01-2003, 09:39 PM
thank you in advance for the help l know you are going to give me.
how do l get rid of the yahoo toolbar??l have deleted all of yahoo from my machine , have gone start/run/regedit but its still there.
help

Baldy
13-01-2003, 10:43 PM
I had the Yahoo toolbar installed on my computer this week, and I un-installed it from the link on the toolbar itself. I think (from memory) there is a "customise" tab. that, when you click, reveals a drop down menu, where you can uninstall from.

Jim B
13-01-2003, 11:29 PM
Here's where the Toolbar is locked in the Registry. I suggest backing up the Registry Registry before making changes.


HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar\WebBrowser

If you open Regedit and drill down to this key, you will see the DWORD ITBarLayout in the right pane
. Right clicking the DWORD and selecting delete from the menu will
clear the setting. It will be restored after restarting IE with the default value.
Then reset the IE Toolbar options.