PDA

View Full Version : yaha virus fix



leon@oud
04-01-2003, 02:51 PM
i have the yaha virus i now how to fix it but i cant get into the registration

Jen C
04-01-2003, 03:46 PM
Has the W32.Yaha.K@mm virus already run on your PC?

Are you following the manually removal instructions given here at Symantec (http://www.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.yaha.k@mm.html)?

The manual instructions are down at the bottom of the page and if you follow them Registry Editor should open up and you can then make the changes.

Did you copy regedit.exe to reg.com using MS-DOS in safemode?

If you have tried this, and it still doesn't work post back with further details.

Jim B
04-01-2003, 03:48 PM
Removal tool Here ( http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.yaha.removal.tool.html)