PDA

View Full Version : Is there a way to make windows maximise automatically?



tango
16-12-2002, 10:52 PM
for example Internet Explorer, it's annoying how I go to click the close button and accidently hit close on the window behind it. thanks.

Mark Veldhuizen
16-12-2002, 11:30 PM
stretch it to the maximum, way into corner so (apart from a 1 pixel border) it is same as when maximised.

or get linux.

Susan B
17-12-2002, 07:40 AM
Close all your programs and open just one Internet Explorer window. Right-click on the taskbar and choose Tile Windows Horizontally. Click on the X button to close the IE window.

From now on all your IE windows should open filling your screen. If they don't then repeat the procedure and hold down Shift while you close the window.

This usually works for other windows as well, eg Windows Explorer etc.