PDA

View Full Version : Nortons Internet Security



csinclair83
19-11-2002, 11:30 PM
I've got NIS..and i want to set up password protection for it...so i ticked...password protection and the button next to it "setup password" is still greyed out...BUT when i click ok..and close the program, and then click disable on taskbar...it askes for a password which i learnt is the same as my LOG ON to computer password..so i REMOVED my log on...and the password changed to become a BLANK one..

How can I set up the password to be a orginal one, to be used for only NIS....

AM using winxp home edition

csinclair83
20-11-2002, 09:17 AM
Hope someone knows what I am actually talking about here :-S

SKT174
20-11-2002, 11:17 AM
When I tick the Turn on password protection, the Set Password also greyed out but another popped up windows will say In order to use password protection feature, password is required. Would you like to set a password now? Choose Yes and you will be prompted to enter your new password

csinclair83
20-11-2002, 11:19 AM
Mmm
I dont get that,
But it still askes for password when i disable it and everyhting..
its weird..
Do u think a reinstallation would help?

Chris

SKT174
20-11-2002, 11:27 AM
is there still a Tick beside the "Turn on password protection" ? If not, I'm not sure why it is doing this, but I think uninstall and reinstall should help.

Sorry not being able to help u much :(