PDA

View Full Version : how do i get rid of a deviding thing in frames



TiMę:*)
09-11-2002, 02:32 PM
go to my site. its got frames (http://www.geocities.com/cs_clanswat) now but theres this deviding line that i cant get rid of, i even use the 'frameborder="0' comand but its still there. am i usesing the wron comand?

sal
09-11-2002, 03:03 PM
this is a nice combination between inside your <frame> tags:

frameborder="NO" border="0"

grtz sal.
tga

peterhkpan
09-11-2002, 03:29 PM
This code should do the trick, I'll leave you to figure out why. (That's the best way to learn).

<html>
<head>
<title>clan-=[swat]=-</title>
</head>
<frameset framespacing="0" border="0" cols="*" frameborder="0">

<frameset rows="130,*">
<framespacing="0" border="0" cols="*" frameborder="0">
<frame src="title.html" name="top" scrolling="no" frameborder="0" noresize marginheight="0" />
<frame src="home.html" name="bottom" scrolling="yes" frameborder="0" marginheight="0" />
</frameset>
</frameset>

TiMę:*)
09-11-2002, 05:58 PM
> <frameset framespacing="0" border="0" cols="*"
> frameborder="0">
thanks alot, i get it now. u put in framespacing (spacing between frames) to 0 so theres no space........thanks alot

TiMę:*)

please go to my site to see the resualts (http://www.geocities.com/cs_clanswat/index1.html)

http://www.geocities.com/cs_clanswat

TiMę:*)
09-11-2002, 06:14 PM
have u guys noticed that the links on my site is red, but it doesnt go red after after u click on it....how do i make it not red.

TiMę:*)

SpiderVenom
09-11-2002, 06:23 PM
Okay...

there is two ways number one:

drop this into your external .css file -

a { color: red }

you can also put that line into each page - just place it in the head like this:

<style>
a { color: red }
</style>

SpiderVenom
09-11-2002, 06:25 PM
D*mn:

Replace 'a' with 'a:hover'

SpiderVenom
09-11-2002, 06:26 PM
D*mn, D*mn

Again, wrong: replace 'a' with 'a:visited' X-(

TiMę:*)
09-11-2002, 07:20 PM
thanks, all fixed now

TiMę:*)

TiMę:*)
09-11-2002, 07:34 PM
sorry. im so lost. how do i fill in the information to upload my site to geocities using this ftp program. look at the screen shot and please tell me what to fill in please http://www.geocities.com/cs_clanswat/clp1.jpg