PDA

View Full Version : Winamp3



help_me
17-08-2002, 04:06 PM
Hi
i have just downloaded and instaled the new winamp3 but when ever i try 2 open it a message comes up saying expression: records > 0&& recordsize > 0 File: C:\projects\studio\bfc\std.cpp Line:88

What does this mean??
and how do i get it to work
thanks

SoniKalien
17-08-2002, 07:56 PM
Winamp 3 is in RC1 which mean release candidate 1. This is a first release after beta testing.

You should email Winamp and send them all details of your system etc

-=JM=-
17-08-2002, 08:05 PM
SoniKalien WinAmp 3 has been released now.

tweak\'e
17-08-2002, 08:47 PM
i wouldn't get to carried away with winamp3. its a long away away from taking over from winamp2.

-=JM=-
17-08-2002, 08:56 PM
I'd definitely agree with you on that statement tweak'e.

The only real added features are support for video - I use a different program for anyway.

The ability to have free form skins - wow that's great isn't it, i keep winamp minimised 90% of the time.

antmannz
18-08-2002, 11:23 AM
Yep, and ver 3 is probably gonna be too much for my 32mb P-120 jukebox ;)