PDA

View Full Version : Input Chinese keywords????



sal 
15-07-2002, 12:58 PM
when i hover in the address bar of this browser ( ie5 ), the tooltip says 'Input Chinese words to navigate or search websites', why???

Baldy
15-07-2002, 04:32 PM
Are you visiting a Chinese web site?

Graham L
15-07-2002, 04:39 PM
sal ... you were at a "cafe" earlier -- is this where it is happening?. This sort of thing happens when some one has been looking at one of the Asian news sites in their native language. The solution I have found for that is rebooting the computer.