PDA

View Full Version : ZA-Pro Can Bob get 'Stealth' protection?



17-05-2002, 04:48 PM
Hi Team

I've just run a routine check on my firewall (the Gibson Shields Up version) which said all was well and all ports were closed. I am sure my last test said the computer was in stealth mode so is this possible with Zone Alarm?

Cheers

Billy 8-{)

17-05-2002, 05:14 PM
Sorry, I failed to point out that my Internet Zone is set to 'High Security' which according to ZA should be stealth mode. I also checked that it is set to the normal ZA defaults.

I guess 'ports closed' isn't bad, but I like the sound of Stealth better.

What I was really looking for is an answer as to why ZA isn't giving a stealth response. Sorry, its been a long week and I'm beginning to flag!

Cheers

Billy 8-{)

17-05-2002, 07:22 PM
Isn't your internet connection going through a router?

If it is, then it would be the routers configuration and not ZA.