PDA

View Full Version : Modem noise



04-04-2002, 11:02 PM
sorry bout last 1
just updated?/reinstalled modem driver and now have incessant white noise after connection(handshake)
how do i turn it off
have tried turning off in modem properties speaker volume

am using generic conexant driver whilst looking for newer/correct driver

cheers in advance

04-04-2002, 11:13 PM
The generic driver tends to do that. None of the obvious AT codes seem to make it shut up - you just have to try another driver quick!

04-04-2002, 11:43 PM
If it really bothers you, perhaps you could unplug the wee speaker in the PC? You can always plug it back in if you really miss the beeps and stuff it otherwise would give you!

04-04-2002, 11:52 PM
where oh where

damn this conexant well communication modem - drat pooh bugga

05-04-2002, 11:27 AM
What OS are you using. I have a conexant that had a similar prob under XP which is now fixed. If using XP, I can tell you how I fixed it.

If not, download a new driver from the conexant/rockwell website - find out which chipset you have first.

G P

spikey
31-07-2002, 10:39 PM
Graham, I have the same problem with windows XP.
Can you help.
Contact me alcraig@clear.net.nz

*Sparky*
01-08-2002, 01:54 AM
Hi spikey,

The fix is to use the generic fujitsu LB RWModem V.90 56K E driver which you should have on your disk.
Go through the installation wizard but dont choose the auto search. Look for one yourself on the list. It works.

Cheers. :)

doog
01-08-2002, 09:44 AM
I would also like to know the fix - can it be posted here?

doog
01-08-2002, 09:45 AM
That is the fix for Win XP!

doog
01-08-2002, 10:00 AM
Oh scratch that as I read another post here and found the installing Fujitsu drivers is the actual fix for Win XP