PDA

View Full Version : New Morpheus



09-03-2002, 10:48 AM
hey do any of you know how to make the new morpheus preview edition connect cos it wont??
thanks

09-03-2002, 12:32 PM
Click on the 'Connect' Button, and wait. It takes a long time - sometimes a very long time.

09-03-2002, 12:38 PM
My opinion of the new morphues... it sucks. I went with KaZaa with it's spyware and all but at least it could continue from where my morphues didn't finish the downloads.

09-03-2002, 06:05 PM
Me too MK. Until a new network as good as Fastrack comes out, I'll stick with it.

G P