PDA

View Full Version : Change default browser



Bryden
07-02-2015, 05:48 PM
I am having issues with IE and would like to change the default browser to say Google Chrome - how do I achieve this please? TIA -

Bryden

Bryden
07-02-2015, 05:52 PM
Woops - meant to say I am running W 7 64 bit Pro -

wainuitech
07-02-2015, 06:08 PM
One way --- Open Chrome, top right hand corner under the X will be 3 horizontal bars - click that, scroll down to Settings, Look down the page - Make default browser.

6197