PDA

View Full Version : Traffic Usage Checker, again, still, once more



ianhnz
16-08-2014, 06:04 PM
Hi guys.
I still can't get Traffic Usage Checker, to work.
It keeps telling me Authentication error. Please check your login and/or password.
To day I rang Xtra and they confirmed my user name. As I don't use Xtra mail, had to be sure.
I went and changed the password and logged into Xtra mail and all I had was 20 something spams.
So I know the user name and password is correct.

With TUC open I right clicked and opened data directory and opeded Rawout.htm, below:-
https://www.snap.net.nz/usage.php u=ianaliceh&p= https://www.snap.net.nz/usage.php u=ianaliceh&p= login failure - no user https://www.snap.net.nz/usage.php u=ianaliceh&p= login failure - no user https://www.snap.net.nz/usage.php u=ianaliceh&p= login failure - no user https://www.snap.net.nz/usage.php u=ianaliceh&p= login failure - no userhttps://www.snap.net.nz/usage.php u=ianaliceh&p= login failure - no user

When you read it, it clearly says "user https://www.snap.net.nz/usage.php u=ianaliceh&p".
I've checked and rechecked and Spark is diffidently clicked.

Can anyone please, enlighten me, before I blow a fuse.
This started happening the day Telecom/Xtra changed to Spark.

The guy on the help desk at Xtra was useless, too hard to understand what he was saying.
:thanks Ian

Speedy Gonzales
16-08-2014, 06:07 PM
And whats snap got to do with telecom/spark??

Did you read the reply to your question on the TUC forum??

TUC has been updated to reflect the changes on the website. The old "Telecom" option no longer works, make sure that you're using a login & password for "My Spark".
http://www.spark.co.nz/myspark/

If the login and password you're using work here then they'll work with TUC.

ianhnz
16-08-2014, 06:21 PM
And whats snap got to do with telecom/spark??

Did you read the reply to your question on the TUC forum??

TUC has been updated to reflect the changes on the website. The old "Telecom" option no longer works, make sure that you're using a login & password for "My Spark".
http://www.spark.co.nz/myspark/

If the login and password you're using work here then they'll work with TUC.

What Snap goto do with Spark? Nothing. Spark is clicked on TUC page but says Snap on the Rawout.htm entry.
Yes I have.
I've checked both user name and password are correct and clicked on Spark.
Don't know what else to do.

sk69ersnz
16-08-2014, 07:21 PM
I just had the same problem.
Tried about 20 times and got Authentication error. In the end I chucked my email address into username then it worked.
I'm positive the username wasn't an email address as I wrote it all down.

ianhnz
16-08-2014, 07:56 PM
I just had the same problem.
Tried about 20 times and got Authentication error. In the end I chucked my email address into username then it worked.
I'm positive the username wasn't an email address as I wrote it all down.

Don't know how many times, I've tried to log in.
For my user name tried @xtra.co.nz and @spark.co.nz, still nothing.

sk69ersnz
16-08-2014, 08:01 PM
Sorry I couldn't help :(