PDA

View Full Version : Can I run Battlefield 3?



tigerj2
19-08-2013, 04:50 PM
Hi guys tigerj2 here,

Because I had brought a new laptop I wanted to confirm if it could run battlefield 3 on it before I download it.

These are the specs:

CPU:AMD Dual-Core A6-4400M Accelerated Processor (2.7GHz, 1MB L2 Cache)
AMD A70M

Graphics: AMD Radeon™ HD 7520G + HD 7670M Dual Graphics with 1GB gDDR3 Graphic Memory (PowerExpress)

Ram: 4gb (3.64gb usable).

PS I am on windows 8

This is the link to the laptop i brought: http://www.pbtech.co.nz/index.php?z=p&p=NBKSAM35504I&name=Samsung-Series3-NP355V5C-S04AU-AMD-A6-4400M-2.7GHz

Thanks in advance and i'm sorry if I posted this in the wrong place? I dunno.

darkoverlord123
19-08-2013, 06:20 PM
JASON???? OMG HAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHHAHAAHAHHA Its a good laptop, http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1164&game=Battlefield+3&p_make=AMD&p_deriv=APU+A6-4400M+Dual+Core&gc_make=ATI&gc_deriv=Radeon+HD+7520G+%2B+HD+7670M+Dual&ram=4&checkSubmit=#systemRequirements

Here is what I got, and p.s. This is the indian.

pctek
20-08-2013, 04:56 PM
Because I had brought a new laptop I wanted to confirm if it could run battlefield 3 on it before I download it.
.

So why would you not read the requirements for the game then??

http://bf3blog.com/battlefield-3-system-requirements/

dugimodo
20-08-2013, 05:20 PM
I had a quick look, probably run ok at low or maybe medium depending on resolution.

You can google this, the answers are available. Which is why there hasn't been much response to the thread.

Incidentally a recent article on Toms hardare demonstrated that dual graphics runs no better in most games than the add in card in real world testing, so effectively the 7670M will set the performance limit.

ChazTheGeek
22-08-2013, 09:38 PM
Yep. I was running it on a GT 520 card.:p

jonkimnicko
27-08-2013, 12:43 AM
Hi guys tigerj2 here,

Because I had brought a new laptop I wanted to confirm if it could run battlefield 3 on it before I download it.

These are the specs:

CPU:AMD Dual-Core A6-4400M Accelerated Processor (2.7GHz, 1MB L2 Cache)
AMD A70M

Graphics: AMD Radeon™ HD 7520G + HD 7670M Dual Graphics with 1GB gDDR3 Graphic Memory (PowerExpress)

Ram: 4gb (3.64gb usable).

PS I am on windows 8

This is the link to the laptop i brought: http://www.pbtech.co.nz/index.php?z=p&p=NBKSAM35504I&name=Samsung-Series3-NP355V5C-S04AU-AMD-A6-4400M-2.7GHz

Thanks in advance and i'm sorry if I posted this in the wrong place? I dunno.

You can try this Web App to see if you can run the game: Can You Run It (http://www.google.com.sg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CCsQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.systemrequirementslab.com%2F&ei=Ij8bUuWYD4WNrQfy9YHQAQ&usg=AFQjCNEdydS3pxgs3cxMBpee3DAID65Sig&bvm=bv.51156542,d.bmk)