PDA

View Full Version : Display with Gforce



04-12-2001, 06:04 PM
I got a Gforce MX400 with a TV out .
when I first installed it I was able to have a second screen on TV or Clone the Original Screendisplay from the Monitor.
After updating the Driver The Cloning wont work.
In Display/Propertice/advanced
I used to have another Tab called Twinview in wich I used to select Clone Monitor.
But since then TwinView Option has disapeared.
I tried reinstalling original Driver but to no Avail . The Twinview Option does not Show.
But Cloning original Monitor to second TV Monitor is a special Feature of these CaRD.
So Where is these Seting gone?
How can i get it back?

04-12-2001, 08:35 PM
Go to 'Control Panel' and uninstall the GeForce programme. Then reinstall with the disk that came with your card. You can in 'Device Manager' force Windows to accept your disk.

04-12-2001, 10:04 PM
www.geforcefaq.com