PDA

View Full Version : MSSE not running properly



bluenose
21-11-2012, 11:21 AM
Some months ago there was a thread regarding MSSE not working properly. The problem was caused by one of the settings in Ccleaner. I am now having the same problem but can't remember which setting it was and not been able to find the thread again. Can anyone point me in the right direction please?

Thanks.

Bluenose.

bluenose
21-11-2012, 12:16 PM
Bump!

Speedy Gonzales
21-11-2012, 12:17 PM
Only thing I remember in regard to ccleaner was ms search. Not MSE. What's MSE not doing then??

Nick G
21-11-2012, 02:21 PM
Seem to remember from that thread CCleaner was clearing MSE scan logs, causing it to think there hadn't been a scan recently when in fact there had.

bluenose
21-11-2012, 03:03 PM
Thanks Speedy and Nick G.

I think we are talking about the same thing MicroSoft Security Essentials and Microsoft Security Essentials.
The Symptom is that everytime I boot the PC I have to validate the security software. From memory the "fix" was one of the items in Ccleaner had to be "Unchecked" but I can't remember which one.

Thanks.