PDA

View Full Version : Youtube not loading.



Bryan
04-11-2012, 10:10 AM
When I go onto Youtube, many clips are not loading. Some do but many don't.

Does anyone know the reason for this? It seems that this has been happening for about the last week. Prior to that I had no trouble.

When I select a clip, all I get is a blank screen as though the PC is waiting to load the item.

Bryan
04-11-2012, 10:36 AM
OK, I think I have found out that I have to sign in to Google to be able to access the site.

GameJunkie
04-11-2012, 11:58 AM
you dont have to be signed in to access youtube

stu161204
04-11-2012, 04:27 PM
You might need to uninstall flash and reinstall it.

What browser are you using?

Bryan
04-11-2012, 04:44 PM
Using IE9. Once I registered it all came back.

autechre
05-11-2012, 09:06 AM
I've had a few problems with some clips as well. It just loads a black screen where the video should be, refresh the page and it loads fine.

Using Seamonkey 2.13.2 + Flash 11.4.402.265

Probably something to do with html5 video, which I think I've opted out of on youtube.

1101
05-11-2012, 11:20 AM
When I go onto Youtube, many clips are not loading. Some do but many don't.

Does anyone know the reason for this? It seems that this has been happening for about the last week. Prior to that I had no trouble.

When I select a clip, all I get is a blank screen as though the PC is waiting to load the item.

This started happening on my home PC this weekend, especially when trying to open more than one youtube page at once
A refresh/reload of the page fixed it.

I'd say its just NZ's crappy internet not being fast enough for youtube (still)
3rd world internet :badpc: :badpc: