PDA

View Full Version : Reply to PF1 keeps showing in every PF1 post



Whenu
27-10-2012, 08:35 PM
Yello, yesterday I used the quick reply option to reply to a post in the chat forum, now when I read any post in the chat and PF1 forums, the reply is still in the quick reply box.
Any one have an idea what's happening? Cheers

Jen
27-10-2012, 08:47 PM
Just click the 'go advanced' button and enter your text in the full box. You may have to do this several times before it 'sticks'. I've had it get fixated about the quick reply box before as well - it eventually gave up. :p

Edit: Just read your post again. Do you mean your previous reply (text etc) appears in all subsequent quick reply boxes?

Whenu
27-10-2012, 09:35 PM
Yep Jen, showing in all reply boxes.4430

Jen
27-10-2012, 09:39 PM
Try clearing out your browser cache.

Whenu
27-10-2012, 09:49 PM
Tried that Jen but no change

wainuitech
27-10-2012, 10:26 PM
Just a guess - Looks like the Auto save may have gotten stuck somehow. :2cents:

What happens if you go to the reply - can you delete it and retype in another reply.

Suggestion - just noticed that the auto save pops up quick, around a minute, if you can remove the current text, just type something in quick, before auto save can kick in and post.

Does that clear it , or is the original text still stuck. Also sign out completely, then sign back in - Still There ?

Whenu
27-10-2012, 10:32 PM
Logged out and in again but messages still there

When I've finished typing, there is a yellow box with the text in, is this part of the auto save?

Whenu
28-10-2012, 07:57 PM
Enabled Java Console and the problem seems to have gone now.
Ta Jen and WT.