PDA

View Full Version : Dual Monitors



lostsoul62
21-10-2012, 10:47 AM
I plug in a monitor to my Toshiba laptop and went to Display and it recognized my monitor but I couldn't get anything on it so I called up Toshiba and they didn't even know what I was talking about and wanted to charge me so I know my monitor is good and my laptop knows it's there but I can't get anything on it so I must be doing something wrong? The monitors VGA don't work so I hook it up with a HDMI to DVI cable and now it works.

Slankydudl
21-10-2012, 11:37 AM
so whats the problem here. it sounds like you got it working.

Trev
21-10-2012, 12:30 PM
I just about ran out of breath trying to read that long sentence.
:)