PDA

View Full Version : Telecom issues



GameJunkie
06-02-2012, 11:43 PM
Anyone on telecom having issues connecting to the net???

Tried to acces sites on my touch but said I wasn't connected even though there was 3 bars showing


It's ok now but weird anyway

Agent_24
06-02-2012, 11:56 PM
I am having issues just suddenly too. Can access PressF1 but not much else.

GameJunkie
07-02-2012, 12:04 AM
Posted On their twitter so we'll wait and see

Agent_24
07-02-2012, 08:53 AM
All good this morning.

dugimodo
07-02-2012, 09:13 AM
I had problems last night also, but I should have been in bed anyway so I just gave up and went to sleep.
All back to normal today.

Agent_24
07-02-2012, 10:02 AM
I thought it was all back to normal, but perhaps it isn't.

Can't access arduino.cc or docs.google.com or www.nanode.eu for example. Switching to Google's DNS servers made no difference. Isup.me says all those sites are just peachy.

linw
07-02-2012, 11:15 AM
Yea, a couple of hours ago a YT clip showed the buffering circle the whole time and it still played after clicking the pause button! The speedtest was normal, though.

Seems OK now.

Agent_24
07-02-2012, 12:54 PM
Still can't access multiple websites. Have to do half my browsing through Tor.