PDA

View Full Version : Crossfire and SlI



ChazTheGeek
22-01-2012, 10:37 AM
When doing crossfire/SLI do you have to have two of the same cards?

icow
22-01-2012, 10:52 AM
No.

Slankydudl
22-01-2012, 02:14 PM
just make sure the better of the two cards is the primary.

ChazTheGeek
22-01-2012, 04:00 PM
Ok. Thanks.