PDA

View Full Version : Reseting search engine



ianhnz
26-10-2011, 11:21 AM
Hi guys and hoping you can please help?
I have Mozilla's Aurora V9.0a2 2011-10-24, as my default browser.
For some reason my default search has changed from Google to something I don't recognise, sounds like a finger problem with one of our users..
I've had a look through the options menu, but can find nowhere to change it back.
Any advise appreciated.
:)
Ian

kahawai chaser
26-10-2011, 12:09 PM
Check the browser preference from the address bar with the about:config command, as described here. (http://www.firefoxfacts.com/2008/01/13/change-default-search-in-firefox/) Should be Google as the default usually.

ianhnz
26-10-2011, 12:35 PM
Check the browser preference from the address bar with the about:config command, as described here. (http://www.firefoxfacts.com/2008/01/13/change-default-search-in-firefox/) Should be Google as the default usually.

Thanks, all done
:banana
:thanks

1101
26-10-2011, 12:37 PM
Some legit programs, & some malware will change the search page/home page, without you knowing.
Run malwarebytes across it just in case .
:-)

ianhnz
26-10-2011, 12:43 PM
Will do. Thanks