PDA

View Full Version : Adobe Flash



Billy
20-09-2011, 09:51 AM
On my Control Panel, I have an entry called "Flash Player".

When I go to Firefox Add-ons, I have an entry called "Shockwave Flash".

Am I correct in assuming that I have two versions of Adobe Flash, one a standalone version and one an add-on?

SYSTEM
W7
FireFox 6

GameJunkie
20-09-2011, 10:09 AM
they're two completley different things

Billy
20-09-2011, 10:47 AM
Thanks. How very confusing.

When I go to C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash I have two applications:
FlashUtil9f AND FlashUtil10v_Plugin

What are these?

Speedy Gonzales
20-09-2011, 11:27 AM
How many versions of flash are installed?? You should only have 2, an activex one and one for other browsers like Opera / FF

Billy
20-09-2011, 01:54 PM
That is what i am trying to work out. As far as i know there should only be one since I do not use IE.

Speedy Gonzales
20-09-2011, 02:33 PM
Look in add/remove programs / programs and features. There will be more than one entry for flash