PDA

View Full Version : Cat6 worthwhile?



jareemon
07-08-2011, 05:41 PM
Is cat6 worthwhile for residential broadband - modem to pc?

:pf1mobmini:

gary67
07-08-2011, 05:50 PM
Not really as 5e can do Gigabit as well and unless you have the hardware you won't get the speed

Speedy Gonzales
07-08-2011, 05:51 PM
It should come with one (with the modem). Shouldnt matter if its CAT5 or 6. Yup and true if you want GB on the network, obviously you need a GB router or switch

jareemon
07-08-2011, 06:00 PM
Thanks, yes I just need an extra 15m cable and wasn't sure.

:pf1mobmini: