PDA

View Full Version : Windows Wireless Service



Driftwood
28-07-2011, 01:47 PM
Toshiba Satellite Pro L200.
Turned on guest user last week & since then the windows wireless service is not loading at startup.
Have to open connect to /Diagnose why Windows can't find any networks.
Click on start windows wireless service. Goes straight on then.

Drivers havent been updated for a while, but thats another problem.
When I go to the Toshiba site this model is not listed. Well not under the model number listed on this anyway. PSLB1A-01L019

SolMiester
28-07-2011, 02:11 PM
The guest account may have started the toshiba wireless service which in turn disables the Windows Wireless Service...
I would just uninstall the toshiba wireless service (if installed)..

Speedy Gonzales
28-07-2011, 02:16 PM
Yup I think if you install something for the wireless, windows will disable the other. I think XP does this. But if XP is on it install SP3 on it

Driftwood
28-07-2011, 02:18 PM
This is running vista & are just doing a win update atm.

Driftwood
28-07-2011, 03:02 PM
Update finished.
Didn't help problem though
No toshiba wireless installed.

PENTIUM
28-07-2011, 04:35 PM
I would check what you have got in the startup, Ccleaner will show you this.

Driftwood
28-07-2011, 06:00 PM
Very little actually.
Realtek Audio, MSSE & Snaptics.

Have got it sorted though.
Finally found the right model on Toshiba site.
Had every driver except the one I was after.

Had to get one from Realtek & it seems to have cured the problem for now.