PDA

View Full Version : Unable to use links now??



10-10-2001, 11:56 AM
Since installing IE6 I cant use a link on one site to go to another,even in OE6, though can still use them to navigate around the same site. After installation of IE6 the following info box popped up;
C:\ProgramFiles\CommonFiles\MicrosoftShared\MSInfo \ieinfo5.ocx' may not of been installed or corrupted.
Is this anything to do with it? How can I fix this please?? Thanks Kevin

10-10-2001, 01:40 PM
Try reinstalling IE

Hope this helps

JM

10-10-2001, 02:48 PM
Thanks, Ive tried re-installing once with the same results. Kevin

10-10-2001, 05:26 PM
Search for a program called 'ie-eradicator' and use this to kill off all of Internet explorer, then reinstall IE6 . Give it a try, it may work :-)

10-10-2001, 08:26 PM
...a tiny word of caution:

IEeradicator will make *extensive* changes to your Operating System and either delete or disable a number of functions in Windows.

Although highly affective, less experienced users might have difficulty after its use.

It may be downloaded free from the following site:

http:\\www.98lite.net

e_