PDA

View Full Version : Component is missing to load events



Wardog
23-03-2011, 12:06 AM
http://i.imgur.com/1flhb.png

I get this everytime I startup. It drives me insane, I do not know why it started doing that. Do any of you know?

I've got Vista Ultimate.

Thanks

jareemon
23-03-2011, 08:46 AM
Post a hjt log

:pf1mobmini:

Speedy Gonzales
23-03-2011, 08:50 AM
Looks like some ASUS programs can do that (if you're using RAID, and installed Marvell 6.1xx drivers). Is this installed?

Wardog
23-03-2011, 03:26 PM
Looks like some ASUS programs can do that (if you're using RAID, and installed Marvell 6.1xx drivers). Is this installed?

Yup. I've got some Marvell and RAID stuff on my comp. Don't really know what they're for, though.

Speedy Gonzales
23-03-2011, 03:39 PM
Unless you've got E-sata somewhere, I dont think you need the Marvell 6.1xx drivers. I installed them a while back, dont know why. the front of this case has a E-SATA port. But I've never used it yet (I dont have an external E-SATA cable).

The RAID maybe Intel Storage manager or something? I think this can show the state of the hdd's (If you use RAID)

Wardog
23-03-2011, 09:33 PM
Unless you've got E-sata somewhere, I dont think you need the Marvell 6.1xx drivers. I installed them a while back, dont know why. the front of this case has a E-SATA port. But I've never used it yet (I dont have an external E-SATA cable).

The RAID maybe Intel Storage manager or something? I think this can show the state of the hdd's (If you use RAID)

I don't really know what any of that means lol, do you have any suggestions as to how this might be repaired?

PC builder
23-03-2011, 09:43 PM
This is probably the same problem http://vip.asus.com/forum/view.aspx?board_id=1&model=M3A32-MVP+DELUXE%2FWIFI-AP&id=20080815205803312&page=1&SLanguage=en-us

You can probably Just uninstall the Marvell 6.1xx drivers and Raid if you don't use them.

Speedy Gonzales
23-03-2011, 10:27 PM
Yup uninstall both you'll soon find out if something needed it, something will die lol

Wardog
25-03-2011, 01:28 AM
Deleted. Will post ITT upon next startup with results.

Wardog
25-03-2011, 10:36 AM
Sweet. All fixed.
Thanks for the help

Speedy Gonzales
25-03-2011, 10:53 AM
Sweet